kennel

KENNEL SANDTORP RANCH'S


PETIT BRABANCON & FRANSK BULLDOGG


Petit brabançon är en belgisk dvärghundsras, ursprungligen en liten stall- och råtthund. Det är en liten snabb, käck, trevlig och vaken hund, och den är mycket lätt att fostra och lära saker. En intelligent liten hund som gärna följer med överallt.


Den franska bulldoggen, eller ”fralla” som den också kallas, är namnet till trots från England, en utpräglad sällskapshund med en lång historia. Dess roliga och charmiga egenskaper är svåra att motstå och de flesta som lär känna en fransk bulldogg faller pladask


Alla våra hundar är rastypiska och älskar att följa med på ridturer och löprundor i skogen, de är friska, sunda, alerta och säger aldrig nej.


LEIA, Black & Tan tik, född 2017


Leia är en alert dam, hon är rejäl och sund och älskar att hänga med på äventyr.

Hon vaktar gärna de yngre förmågorna, ser till att de sköter sig och

vankas det mat så är Leia den som är först ut!

Leia har haft 3 kullar.

SAGA, Svart tik, född 2019


Saga är en pigg, glad och väldigt okomplicerad tjej.

Hon är Novas partner in crime, när Nova drar iväg på äventyr så är hon inte sen att följa efter. Vet man vart Nova är så vet man vart Saga är.

Saga bor just nu hos Fodervärd, hon har haft 2 kullar och är pensionerad.

NOVA, Röd tik, född 2018


Nova är familjens soffpotatis, hon älskar att sova och hon är den underbaraste enklaste hund man kan tänka sig.

Trots att soffan är det bästa hon vet så hänger hon gärna med på en

löprunda eller en ridtur i skogen.

ROYAL, Black & Tan Hane, född 2020


Royal är familjens spillevink, otroligt snäll kille, älskar sina tjejer, men framförallt sin mamma. Royal är fransk import och en snygg rejäl kille.

ENGLA, röd tik, född 2020


Engla är en tik efter Leia och Hugo, otroligt mysig och trevlig tjej, en försiktig dam. Hon har en fantastisk fin röd djup färg och svart mask. Engla är en riktigt myshund som älskar sin familj över allt annat. Planer att Engla ska bli mamma under senare delen av 2022.

HEDVIG, Brindle Tik, född 2021


Hedda som vi kallar henne till vardags, är en rejäl och trevlig tik, älskar att sova i knä och säng och är lilla chefen hemma. Hedda är en sund fralla och hänger gärna med på aktiviteter.

HARRIET, Gul tik, född 2021


Harriet är en tjej med fart och fläkt, hänger alltid med på tur, i ur och skur, till skillnad mot övriga hundar. Hon är aktiv, älskar andra hundar och katter och en genomsnäll tjej.

Hane, Brindle hane, född 2020


Henry är en Norsk import som vi samäger med Army of Angels och detta är en snygg och sund kille. Mysfarbror nr 1 och till skillnad från sina frallakompisar så gillar denna herre inte att gå ut i regn och rusk. Mys, bus och mera mys är Henrys signum. Otroligt okomplicerad kille och han kommer överens med alla.